Yellow Magic tränade på MX Indoor

JC på MX Indoor

Vi var på plats på MX Indoor för att testa den nya banan och stötte då på större delen av Team Makita Suzuki Yellow Magic. Det vill säga Johan Carlsson, Fredrik Karlsson, Robert Bergman och Viktor Björklund. Saknades gjorde Filip Thuresson, som håller till i andra delar av landet med sin träning.

En kort analys av årets bana är att den på många sätt liknar förra årets. Varvet är detsamma och även det ungefärliga upplägget på sektionerna. Det är inte på något sätt något negativt, då förra årets bana var riktigt bra. Johan Carlsson uttryckte det som att det i år är ytterligare lite lättare att få till det perfekta flytet varvet runt, på banans samtliga sektioner.

Johan Carlsson körde för första gången på den nya banan och hade inga problem att komma in i en bra rytm. Fredrik Karlsson såg inte riktigt ut att vara på hugget, men blixtrade bitvis till och åkte då såklart fort. Robert Bergman som varit skadad och borta från hojåkandet i ett par månader, satt på hojen för första gången efter skadeuppehållet och det märktes. Viktor Björklund som hoppat upp på 250F från 85cc körde imponerande fint och kommer bli en nöt att knäcka för konkurrenterna nästa säsong.

Vi fick även grabbarna att fasta på några bilder och film

Johan Carlsson
{youtube}3xf4aMLTAX0{/youtube}

Fredrik Karlsson, Robert Bergman och Viktor Björklund
{youtube}CB_6utdKzq0{/youtube}

Fredrik Karlsson
Johan Carlsson
Johan Carlsson
Robert Bergman
Viktor Björklund
Viktor Björklund

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top