Snö eller inte snö?

Skulle helst av allt villa att det var ett fint snötäcke i Uppland där jag bor, så att jag kunde ge mig ut med längdlaggen och köra några roliga träningspass. Hann med ett pass när det var lite snö och det var riktigt, riktigt kul.

Nu är det i och för sig inte helt dumt när det är barmark i december heller, idag var jag exempelvis ute och körde cross odubbat. Riktigt fin åkning där jag och peppito mosade lite stalpträning i en grusgrop. Hade ni sätt oss hade ni lätt kunna missta oss för James Stewart och Marc de Reuver, så grymma var vi 🙂

Han med ett löppass också på eftermiddagen, så nu sitter jag i soffan med gott samvete och klämmer en bira.

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top