Vårsäsong på Arlanda

Nu har jag kört två dagar hoj på Arlandabanan och känner mig riktigt mör i kroppen. På lördagen var det hårt och fruset i marken, men gick att ta sig runt på sommardäck. Själv körde jag på vinterdäck, men lyckades under första passet köra punktering så kawan fick stå resten av dagen. Testade dock två stycken 250F, en Honda och en KTM och tyckte för första gången att det var riktigt, riktigt kul.

Idag söndag åkte jag till Arlanda igen och om fram till att det är 450 som gäller för mig, jäklar vad gött det är att ha riktigt mos i maskineriet. Två riktigt grymma dagar med hojåkning, det har varit så jävla kul. Idag gjorde jag även några försök på långa utförstrappan på Arlanda och hoppade en gång hyffsat, men två gånger lite väl kort. Den var bra mycket längre än jag tänkt mig, jag kranade i duktigt på 4:an på 450 för att ta mig över.

Även om det varit kul med enduro i vinter så hoppas jag att de ställer in resten av tävlingarna i Östra, så att jag kan göra det som är riktigt, riktigt kul, att åka cross.

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top