Resultat från våra svenska förare i Europa

Antonio Cairoli

Blandad framgång för våra svenskar i italien idag, men det är framförallt kul att se att så många kvalade in, det lovar gott inför årets säsong. Vi har ännu inte fått någon rapport från Gute_944 men kan se i resultatlistorna att det var Mats Åkerblom som var snabbast av svenskarna i Italien. Åkerblom körde till sig en mycket meriterande 11:e plats i det första heatet, men tvingades tyvärr ställa in det andra på grund av sjukdom.

 

 

Mackan Norlén kom på en 20:e och 18:e plats. Johan Carlsson bröt det första heatet och slutade sedan på en 17:e plats i det andra, detta gjorde att Johan och Mackan slutade på 4 poäng båda två. Fredrik Karlsson verkar ha haft problem, han bröt det första heatet och kom sedan inte till start i det andra.

Samtliga resultat från Italien når ni HÄR

Robert Carlsson och Magnus Lindfors körde båda tävling nere i Belgien med mycket bra resultat. I det första heatet var Carlsson 7:a och Lindfors 9:a. I det andra bröt Carlsson tidigt, men Lindfors körde in på en 5:e plats. Resultat heat 1 har ni HÄR och heat 2 HÄR

Rickard Sandberg tränar i SpanienÄven i Spanien har vi några svenskar som har kört tävling, tyvärr har vi bara fått tag på resultat från Rickard Sandberg som gjorde mycket bra ifrån sig på en tävling i Crevillente. I det första heatet med bara MX2 hojar slutade Rickard på en 2:a plats och i superfinalen där MX1 och MX2 körde blandat kom han på en 7:e plats. Detta gjorde att Rickard slutade på en total 4:e plats i MX2 klassen. Även rontan (Ronnie Andersson)här på MXSTAR.SE ska ha kört tävlingen i Spanien och vi hoppas på information hur det gått för honom så fort som möjligt.

/Tomas, mxstar crew

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top