Tipptävling AMA Supercross 2009 slutförd

Vinnare i tipptävlingen Kimpa

Monster AMA Supercross säsongen är över i USA och efter 17 omgångar och som vinnare står James "Bubba" Stewart efter en hård fight med Chad Reed. En hård fight var det även i mxstar.se:s tipptävling där Kimpa gick vinnande ur striden med 899 poäng. På en andra plats hamnade Ola_944 med 879 poäng och på tredje plats mxfreak på 861 poäng. Tredje platsen delades med Putte#80 på samma poäng, men mxfreak vinner på flest första placeringar i de olika tippomgångarna.

I snitt har 54 st personer deltagit i varje omgång och varje omgångstråd i forumet har lästs av i snitt 1472 st personer. Det innebär att våra vinnare har haft en tufft motstånd i de 17 omgångarna och att vi på mxstar.se är mycket nöjda med deltagarantalet.

Vinsten för vinnare Kimpa blir ett stycke SCOTT Voltage ProAir glasögon med roll off system + en platta MONSTER ENERGY dricka. För tvåan Ola_944 blir det ett stycke SCOTT 89Xi glasögon + en platta MONSTER ENERGY dricka och för trean mxfreak, Hood och T-shirt från SCOTT + en platta MONSTER ENERGY dricka.

Stort tack till MONSTER ENERGY & SCOTT för priser
Stort tack till SCOTT och MONSTER ENERGY för priser!

Tävlingen har gått att följa i forumet HÄR

/Tomas, mxstar crew

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top