Min mojo är borta! :-)

Sånt fint flyt i början av säsongen, trots att jag brukar säga att jag vilat mig i form i vinter, men nu har vinden vänt. Förra helgen var det en plump i protokollet att inte kvala in i Sverige cupen i Vrigstad och en crash på första varvet av Stockholmscrossen i Upplands Väsby var inte heller rätt väg att gå.

 Så idag var det nya tag med Stockholmscross hos Nynäshamns MCK och denna gång skulle väl flytet vara tillbaka? Resultatet i kvalet med en 9:e plats är inte mycket att säga om, det var jag nöjd med. Åkning hade dock lite att önska, kände mig inte riktigt hundra trygg. Missade lite växlar och gjorde några sköna kamikaze hopp, sånt som jag inte brukar hålla på med.

I finalen var jag med i mitten av fältet när Fredrik Forsell valde att gå omkull precis vid inbromsning av startböjen. Mina blixtsnabba reaktioner gjorde att jag inte hade något annat val än att köra rakt över hans hoj, men jag klarade mig undan utan att crasha.  Enda sviterna är att jag slog i vänster stortå och sträckte mig i vänster lår, märks att man fått gubbkropp efter 30 strecket.

På andra eller om det var tredje valde jag återigen i en final att gå omkull. Sukkan ville inte ha med mig att göra längre och efter en sladd ur en böj valde han att helt enkelt slänga av mig. Så pass att jag rullade ut över en liten backe och fick småjogga tillbaka till hojen. Viktig tid förlorad och imål var jag inte bättre än 23:a.

Nästa helg ska jag pröva det som gav mig känsla och fart i början av säsongen, vila mig i form. Då sticker jag till Budapest över helgen och lämnar allt som har med hoj att göra hemma.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top