Team mxstar.se och Tomas avslutar säsongen

SM Västerås

Nu börjar det bli dags för en slutrapport, säsongen 2010 får nu anses tävlingsmässigt vara avslutad.

Team mxstar.se kommer alltid att se till att ha kul med alla inblandade, har man inte kul så kan man lika gärna hoppa över det hela. Så har det även varit i år med ett otroligt samarbete med Emmy Wallberg och hela hennes familj med pappa Larsann i spetsen. Att brinna för sporten och ha ett glatt humör kommer man långt med. Nu avslutar vi den här säsongen med rapporter från teamets båda förare Emmy Wallberg och Tomas Persson. Snart inleder vi nästa års säsong med dunder och brak.

Stort tack till teamets sponsorer Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Text & Dekor, Dicto Designs, Racingpics.se, InPrint och till alla andra som hjälpt oss på ett eller annat sätt under året.

Läs Emmy Wallbergs rapport här

Tomas Persson #325
För min egna del slutar oftast säsongen med Gotland Grand National och så även i år. Efter förra årets 8:e plats i seniorklassen, hade jag såklart högra planer en så. Tyvärr hade jag inget bra GGN år, dålig start och för många crasher gjorde att inget flyt alls infann sig och jag slutade på en 22:a plats.

Nog med ältande om det som gått dåligt, det är inte det vi fokuserar på. Min säsong 2010 måste anses vara väldigt lyckad. Med ett vunnet heat, två andra platser och i övrigt jämna resultat körde jag till mig en 1:a plats i Sverige cupen. Får man skryta lite så kan det ju inte anses vara helt kattskit, eller? Personligen är jag väldigt stolt och kommer så vara, vad en alla andra tycker och tänker.

I och med första platsen i Sverige cupen så var jag ju redan klar för SM 2011. Känslan var dock grym när jag även kvalade in i årets sista SM deltävling i Västerås. Nu måste jag ju på något sätt vara lite värd en full SM säsong 2011.

I övrigt ett grymt kul år med många mil buss och husvagn med Marcus “Big Mack” Jansson, utan honom hade det här varit både tråkigt och ogenomförbart. Grymt med hela teamet, Emmy och hennes familj med pappa Larsan i spetsen.

Tack till min tjej Ann som står ut med allt kring motorcyklar, mina älskade mamma som supportar runt om i hela landet, systrarna Louise, Karin och Teres som alltid stöttar och visar intresse, Big Mack för ovärderlig hjälp och kärlek i vagnen, Johan Dürén som är min fabriksmekaniker i garaget, Larsan för allt kul kring teamet, Hasse O tryckmaestro, Mikael Hylander för snyggast bilder, Rickard för teamets grymma dekaler, Mange Eriksson för knävård, Matte S som alltid stöttar och till alla andra som stöttat, hjälpt, hejat…ni vet vilka ni är.

Foto: Mikael Hylader, racingpics.se

Sverige cup vinnare
Sverige cup vinnare

Tomas, SM Västerås
Tomas, SM Västerås
Tomas, Sverige cupen Hökensås
Tomas, Sverige cup Hökensås

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top