Sett och hört från Belgien

Rasmus Sjöberg och Jonas Algotsson laddar upp

På plats i Belgien har vi samlat på oss lite skvaller som vi sett och hört.

Rasmus Sjöberg och Jonas Algotsson satt och bunkrade upp med mat innehållande hela kostcirkeln på det välkända företaget med det stora gula M:et som loggotyp, efterätt fick de i sig också. För övrigt har vi även lite olika syn på banor. På frågan om Lierop var fin i lördags svarade Rasmus nej. Jag undrade då om det var gropig och sönderkörd men icke, den var helt enkelt för slät.

Bröderna Forsell var på plats på Lommel under fredagen och tyckte banan var extremt jobbig. Robert Forsell lovar dock att köra ifrån hela svenska eliten i sin comback i år.

Jonas Bodin och FMX föraren Fredrik “Fredd” Johansson var på plats i Budel, Holland idag lördag och körde båda på bra. Fredrik crashade dock så att Red Bull krukan gick i bitar, men var sedan ute och körde igen så det verkade inte vara någon större fara.

Vi har fått lära oss att Kim Lindström sköter sin personliga hygien mellan passen, han lånade nämligen dusch i vår stuga, husvagnen erbjöd tydligen endast sov möjlighet.

Emelie Karlsson med pojkvän Nicklas Granqvist var på Honda Park på torsdagen. Nicklas latade sig i solen och agerade coach då hans Suzuki gått på lunch och inte längre fungerade. Emelie hade det tufft på en sönderkörd bana och hennes armskada gjorde sig påmind när det var så gropigt. Hon satsar dock på hela SM och tar det tävling för tävling.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top