PSE Parts News

FOX Brigade

FOX BRIGADE Premiär i Uddevalla
Det är nu dags för den efterlängtade premiären av FOX Brigade, där du får lov att designa din helt egna FOX t-shirt, och det bästa av allt är att du får den helt gratis. Så passa på att komma förbi och gör din helt personliga FOX Design på söndag den 4 Juli på Glimminge banan i Uddevalla i samband med VM Tävlingen i motocross.

PSEPARTS i Uddevalla
Helgen den 2-4 Juli är PSEPARTS tillsammans med återförsäljarna Racing Sport Arhus, Motorallt, Jg´s Traiding, Mc-Service Varberg, MC Sport Arena och Tibro MC Service på plats i Uddevalla för det enorma Outlet tältet samt FOX Brigade. Vi kommer även att arrangera autografskrivning med bl.a Team Teka Suzuki med Ken Roczen och Clement Desalle i spetsen, samt våra svenska hjältar Filip Thuresson, Viktor Björklund, Jonny Lindhe och Robin Ember. Så kom till Uddevalla och skåda de båasta motocross förarna i världen samt ta en titt in i Outlet tältet, så ska vi göra allt för att hjälpa dig.

PSEPARTS på FACEBOOK
Nu är även PSEPARTS på facebook! Gå in på PSEPARTS Sverige och tryck på knappen gilla för att följa alla spännande nyheter. Det kommer vara produktnyheter, sponsförares nyheter samt olika typer av tävlingar och evenemangsnyheter.

Ryan Dungey fortsätter att leverera!
Den precis nykrönte kungen av Supercross Ryan Dungey startade utomhus säsongen lite trevande med endast en total 7e plats i premiären i Hangtown. Därefter satte det fart på Team Rockstar Maktita Suzuki förare. Han har nämligen vunnit samtliga heat i dem 3 efterföljande tävlingarna, och han toppar där med tabellen med hela 36 poäng före Chad Reed. Så vi hoppas att framgånssagan bara fortsätter.

Med vänlig hälsning.
Sebastian Andersson
www.pseparts.com
Facebook: PSEPARTS Sverige

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top