Ny tipptävling inför Nationals, vinn grymma priser

tipptavling nationals banner

Man skulle kunna tro att det blir tomt när supercross-säsongen är över, men icke sa nicke. Det fantastiska är ju att då startar AMA Nationals och självklart drar vi igång med ytterligare en tipptävling.

Supercrosstippningen lockade så mycket som 94 lag och 60 av dem var aktiva tippare under hela säsongen. Hjälp oss nå ännu fler tippare, utmana en polare, föräldrar, handlare, dela på Facebook, Instagram, Twitter m.m. The more the merrier, desto fler desto roligare….

Återigen kommer vi använda oss av www.motocrossfantasy.com, vilket gör att det är enkelt för alla att välja förare och all uträkning sker automatiskt. Ligan vi startat heter “Mxstar ThorellsMX” och med “podcast” som lösenord. Utförligare instruktioner hur ni anmäler er finns längre ner.

Priser

För att ytterligare öka spänningen har vi ordnat grymma priser tillsammans med de bästa samarbetspartnerna.

Totalpriser

2013-Scott-Roller-Gear-Bag-Black-Lime-Green

 1. SCOTT Gear Duffle Bag. En rejält stor väska att ha alla era crossgrejer i.
 2. SCOTT Glasögon 
 3. 100% handskar från Thorells MX

Som en tävling i tävlingen kommer vi även att ha pris till den som är bästa tippare efter de tre första deltävlingarna. Den som leder tippningen efter Thunder Valley 7 juni vinner:

 • Nummerkit med namn och nr från MADE

Extra pris deltävling 1

Som en liten bonus kastar vi till deltävling 1 in ett extra pris i form av en Thorells MX T-shirt. Självklart signerad av mr Thorells MX himself Ola Thorell, även en av grundarna till Sveriges största motocross Podcast Club MXStar.

Vinnaren i samtliga deltävlingarna kommer att få ett kit med klistermärken från våra samarbetspartners. Kontakta oss på info@mxstar.se om ni vinner.

Hur gör man?

Att vara med är enkelt, all tippning och resultat kommer att finnas på www.motocrossfantasy.com

 1. Gå in på www.motocrossfantasy.com
 2. Klicka på “Register” i menyn uppe till höger
 3. Fyll i formuläret “Register A New Account”
 4. När “Join a Series” sidan dyker upp klickar du längst ner på “Join or create a bench racing division
 5. Välj sedan “Mxstar ThorellsMX” i listan och använd “podcast” som lösenord

Regler

Reglerna styrs av www.motocrossfantasy.com och är ingen vi kan ändra på. Fullständiga regler finns att läsa på engelska på sidan, förenklat gäller följande.

 1. Poängberäkningen följer AMA:s poängsystem. Exempel 1:a 25 poäng, 2:a 22 poäng, 3:a 20 poäng o.s.v. Om en förare inte kvalificerar får han inga poäng.
 2. Om du skulle råka ha en dålig vecka så kan du vara lugn, den sämsta omgången för varje lag kommer att tas bort i slutställningen.
 3. Varje lag måste inför varje omgång välja 4 st 450 förare och 4 st 250 förare.
 4. Förare kan väljas fram tills officiell starttid för tävlingen.
 5. Förarna har olika handikapp, vilket gör att du får poäng för föraren som om de hamnade X antal placeringar bättre i resultatlistan. Där X är förarens handikapp. Exempelvis om en förare med 5 i handikapp slutar på en 10:e plats, kommer laget få poäng som att denna förare slutade på en 5:e plats.
 6. Förare som är gråmarkerad/fetstil i listan är “Underdog” förare. En sådan förare ger dubbel poäng om de placerar sig inom topp 10.
 7. En förare kan inte väljas två veckor i rad. Den kommer synas i listan, men inte gå att välja.
 8. Flera lag kan välja samma förare i samma tävling.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top