Club MXStar Podcast snackar lag SM och inför Tibro SM

clubmxstar pod3

Ibland tar det längre tid än tänkt, men nu finns ett nytt avsnitt ute av Club MXStar Podcast. Vi snackar lag SM, tappade hojar, hojar sänkta i sjöar och massa annat skoj.

En av gästerna i denna podcast är Micke Hedberg som gjorde en grym körning under lag SM i Linköping. Han spöade där bland annat Even Heibye i ett heat och var precis efter Rickard Sandberg i mål. Micke och hans gäng i Rättvik Boda MK släppte även ett fantastiskt filmklipp från tävlingen som vi pratar lite om, missa inte att titta på det här nedan. Jag bara älskar dessa lite lagom oseriösa filmer, mer sånt vill vi ha.

När vi ändå var inne på bra lag SM körningar passade vi på att tjöta lite med Max von Schoting som slog till och blev totalt 3:a i Linköping. Även han släpper en hel del sköna filmer, bland annat den med sin dansande far. Me like da moves från gubben Nypan. Max fick även lite utmaningar inför Tibro SM, vi får se om han levererar.

Missa inte nästa Podcast som kommer i mitten av nästa vecka, då kommer vi snacka med Yankeeboys Robert Lind och Fredrik Norén. Självklart går vi även igenom helgens SM deltävling från Tibro.

Rättvik Boda MK

{youtube}w-hZD1pnza4{/youtube}

Max och hans dansande far

{youtube}dJpjgzIqSWQ{/youtube}

Foto: Chillin Max

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top