Först och störst – Club MXStar en motocross podcast

clubmxstar

Nu var det väl äntligen dags, en podcast för svensk motocross, enduro och en massa annat skoj däremellan. Att säga att vi är först och störst har vi egentligen inga vetenskapliga belägg för, men vi hade en känsla av att det kan stämma och vi såg en öppning att skryta lite. 

Egentligen är vi ganska ödmjuka inför detta äventyr med en podcast. Det var sjukt kul att göra vårt första avsnitt och det finns lite att slipa på inför kommande avsnitt. Vi som har dragit igång denna podcast är jag själv Tomas Persson och Ola Thorell från Thorells MX. Ola säger att vi är elitmotinärer med för mycket åsikter och det stämmer nog rätt så bra. Vi vill göra den här podcasten för att kunna dela med oss av tankar och även kunna lyfta upp frågor med bland annat intressanta gäster.

Vi vill ge en uppmaning till de som tar sig tid att lyssna, kom gärna med input till oss. Vad var bra? Vad var dåligt? Vad vill ni höra mer av? Vilka gäster vill ni ha?

Första avsnittet, 1. Först och störst, med special guest Marcus Mackelito Norlen

Första avsnittet spelades in i köket hemma hos mig, Tomas Persson, med alla samlade på plats. Som en otroligt rolig första gäst hade vi fått med oss Marcus “Mackelito” Norlén. Det är ju snart dags för motocross SM så vi pratade en del om det. Vi hann också med att ha lite åsikter om våra svenska motocrosshjältar i USA och en del annat. Lite för interna diskussioner några gånger, det ska vi se till att rätta till framöver och förklara oss bättre. Överlag så tror jag att vi alla tre inblandade är nöjda med vår första insats som podcastare och vi ser fram emot att fortsätta och göra det bättre hela tiden.

Lyssna nu!

Podcasten når ni genom att klicka “Podcast” i menyn högst upp och den kommer även framöver att finnas på iTunes och Stitcher, mer info kommer när det är klart.

För att kassta skit eller ge oss guldstjärnor så når ni oss i alla möjliga sociala mediekanaler.

Tomas Persson
Instagram: mxstar_se
Twitter: mxstar_se
Facebook: https://www.facebook.com/mxstar

Ola Thorell
Instagram: thorellsmx
Twitter: excracingteam
Facebook: https://www.facebook.com/ola.thorell

Marcus Norlén
Facebook: https://www.facebook.com/marcus.norlen

Foto: Marielle Nordahl
Vinjettmusik: Atlantic Thrills, Bed Bugs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top