Mycket givande test och träningshelg

John-Christian Seljord glad efter att satt snabbaste tiden på dagens tredje test.

På fantastiska banor och i ett strålade solsken genomförde Teamet under helgen två mycket givande test och träningsdagar på Revingeheds skjutfält.

Målet för helgen var att bättra på det sista finliret med förarnas åkning inför nästkommande deltävling i SEC-serien, och för vår Norske förare John-Christian Seljord var det även finslipning inför NM och EM-premiärerna som gällde.

Tyvärr är Teamets regerande Svenske mästare Niklas Gustafsson kvar på skadelistan då hans brutna revben ej är färdigläkta ännu, och fick därför lämna VO inför helgens träning.

Under hela lördagen presterade Calle Bjerkert och J-C Seljord toppkörningar, och satte till och med den blixtrande snabbe teamchefen på plats på race efter race. Juniorföraren Anton Wallin var snäppet efter sina äldre kollegor under dagen, men levde väl upp till förväntningarna.

Efter att sorterat ut dagens träningar och tester, körde Teamets fjädringstekniker, Niklas Månsson kvällspasset i verkstaden, och byggde en ny setting på Anton Wallins CRF 450. Därefter var det nog ingen av oss som inte somnade ganska omgående…Söndagen blev som en liten tankeställare om hur viktigt det är att ha motiverade och engagerade medarbetare vid sin sida. Redan efter första träningsvarvet stannade Anton till lite för en snabb kommentar:

-helt sjukt va bra fjädringen känns, hojen går precis dit jag vill hela tiden!

Om det bara var fjädringssettingen, eller om det var Rut som lagt i nå´t lurt i maten vette hundan, men när Anton sträckt upp både Calle Bjerkert och J-C Seljord några gånger, ja, då vet jag minst ett par killar som var ganska nöjda.

Samtidigt som vi körde test och träning, kördes årets VM-premiär i Spanien. Här totalsegrade vår Hondakollega Mika Ahola med sin Honda CRF 450R, jättestort Grattis Mika!

 För att summera helgen, Teamets förare är i toppform, Hondakollegan Mika Ahola vinner första VM-tävlinen på CRF 450R, och själv springer jag runt i solbrillor med näsan i vädret. Passar även på att skicka ett jättestort tack till FMCK Malmö som lånade ut sina träningsbanor till oss under helgen.

Mvh Joakim

Honda Johansson mpe

Länk: www.johanssonmpe.se

Carl-Johan Bjerkert presterade som vanligt på toppnivå Teamets juniorförare Anton Wallin är nöjd med effekten ur Akrapovics fabrikspipor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top