KTM presenterar 2012 års Enduroteam

Henrik Lindholm, Fredrik Georgsson och Jonas Karlsson

I dag blev KTM’s Enduroteam 2012 officiellt. I 2012 års team kommer fyra stycken förare att ingå: Fredik Geogsson, Henrik Lindholm, Jonas Karlsson och junioren Oliver Nelson.

I dag blev KTM’s Enduroteam för 2012 officiellt. Teamet kommer att bestå av både nya och gamla ansikten som ska försöka nå mästartitlarna under året som kommer.

 

Den första att ingå i teamet är Fredik Georgsson som kör för Tibro MK. Fredrik kör sitt tolfte år för KTM, och i år på en KTM 350 EXCF. Fredik har som mål att nå en pallplacering i SM 2 samt att delta i de svenska långloppen och novemberkåsan under 2012.

En annan förare som också funnits med KTM ett tag är Jonas Karlsson, Göta MS. Jonas har kört för KTM sedan 2007, och han kommer under 2012 att fortsätta köra för teamet. Målet är att försvara den 2:a placering i SM2 han tog under 2011, men också att köra de flesta VM-deltävlingarna under året och att delta i de svenska långloppen.

Henrik Lindholm, Botkyrka MK, som förra året körde för ett konkurrerande team, byter under 2012 tillbaka till KTM. Henrik tycker att det känns bra att komma tillbaka till teamet, och målet är att vinna SM1 2012. Henrik kommer att tävla på en KTM 250 EXCF, och satsar på att delta i alla långlopp i Sverige under året.

Nyast i teamet är definitivt Oliver Nelson, 18 år. Han kör för Hallsbergs MK, och kommer att tävla för KTM på en 125 EXC. Oliver har som mål att under 2012 köra alla JSM1 tävlingar, och drömmer om att köra en av EM-deltävlingarna ute i Europa. Oliver är uttagen i SVEMOS satsning Topp och Talang, samt ElitJuniorSatsningen 2012, så det finns stora förhoppningar på Olivers framfart i Endurospåren. Tyvärr saknar vi bilder på Olive Nelson i skrivandets stund.

PRESSMEDDELANDE 12 DECEMBER 2011

Fredrik Georgsson
Fredrik Georgsson
Jonas Karlsson
Jonas Karlsson
Henrik Lindholm
Henrik Lindholm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top