Husaberg presenterar sitt Enduroteam för 2012

husabergsverigeenduro2012

Husaberg har presenterat sitt Enduroteam för 2012, och det är unga förare vi ser på de blå-gula hojarna! Martin Sundin, Johan Edlund, Martin Larsson, Albin Elowsson, Jesper Börjesson och Emil Gustavsson kommer att ingå i Husaberg Team Sverige 2012.

Husaberg Sverige presenterade under förra veckan sitt Enduroteam för 2012. I år har man valt att satsa enbart på unga förare, och det är förare som man på Husaberg Sverige har stor tilltro till. Förarna har tagits ut av Niklas Eilegård, som är ny ansvarig för Husaberg Sverige, i samråd med Tomas Gustavsson som är ansvarig för Husabergs Internationella
Racingteam.

Först ur och äldst i teamet är Martin Sundin med sina 22 år, han kommer att satsa på att köra JSM2-klassen på sin 450 fyrtakt, och han har också planer på att köra EM-serien under 2012.

Johan Edlund, 21 år gammal, har för säsongen 2012 bytt till Husaberg och kommer troligtvis att köra en 250 tvåtakt, Han kommer att delta i SM2-klassen, men planerar också att vara med och strida i inomhus VM under 2012.

20-åriga Martin Larsson ska under året delta i SM1-serien och EM-serien, och Martin kommer att köra på en 125 tvåtakt.

Två 16 åringar finns också i Husaberg Sweden Teamet, Albin Elowsson och Jesper Börjesson, som både kommer att köra 125 tvåtakt i JSM1-klassen. Albin Elowsson kommer också att satsa på internationell körning, men ännu är det inte klart om det blir JVM eller JEM för Albin.

Den sista i teamet är Emil Gustavsson, som planerar att köra JVM under 2012. Vi har fått ihop ett starkt team, säger Niklas Eilegård, men eventuellt har vi fortfarande en plats till förfogande till en skicklig förare. De svenska Husabergförarna kommer att få support från VM-teamet under VM-omgångarna i Sverige och Finland.

PRESSMEDDELANDE 2011-12-19

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top