LIVE sänding av SM i motocross 2012

shortcuttv

Det kan mycket väl vara det som är på gång, LIVE sändning i TV av hela SM i motocross.

Det är TV produktionsbolaget Shortcut Media som tagit på sig uppdraget att se om det går att genomföra en TV sändning av hela SM serien i motocross. De har redan bra kontakter med bolag som SVT, Viasat Motor med flera, som alla är intresserade av att sända en eventuellt produktion från SM. Bolaget håller för tillfället på och färdigställer en promotionfilm om projektet, där bland annat Marcus Norlén och Emmy Wallberg medverkar med sina åsikter om motocross. Vi återkommer självklart med denna film såklart den är färdigställd.

Det är ett väldigt seriöst försök att genomföra detta av ett otroligt ambitiöst gäng. Det är många som direkt berörs av detta, team, förare, branschföretag, Svemo m.fl. Hjälpt till att stödja denna fantastiska satsning för motocross, kom med idéer och förslag till berörda personer.

Några av drivkrafterna bakom detta projekt är Magnus Markenfelt som bland annat är sekreterare i Östra MX och tidigare varit lagledare för Järva MK:s elitserielag, samt Oskar Arrenius på just Shortcut Media.

Har ni frågor om detta projekt eller på ett eller annat sätt vill vara med att förverkliga det hela. Kontakta direkt någon av nedanstående.

Oskar Arrenius, Shortcut Media, 0769-486699, oskar.arrenius@shortcuttv.se
Magnus Markenfelt, 0707-818753, markenfelt@tele2.se

För att se vad Shortcut Media tidigare gjort, gå in på deras hemsida shortcutmedia.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top