Kim Lindström update

tibro_kimlindstrom4

Var ett tag sen jag hört av mig och jag ber om ursäkt för det men jag har haft fokus på körning och att låta kroppen läka.

Om vi början resan från Finspång så har jag tränat och tävlat lite. Gjorde comback efter skadan redan till nästa SM deltävling som gick i Tomelilla där allt kändes bra och jag hade roligt och kunde sluta på en totalt fjärde plats för dagen.
Nästa SM tävling gick i Uddevalla och det var den sista deltävlingen. Det vara samma där, jag åkte dit för att ha kul och köra cross. Det slutade bra med en totalt andra plats i Uddevalla och slutade fyra totalt i hela SM, så det kändes skönt och kul.

Efter det var de en deltävling i Holland som jag åkte ner och körde, det gick väl hyffsat bra där men orken var inte med mig och jag slutade 14 i första heatet. Låg 7-8 i andra heatet men fick bryta då fotpinnen lossnade efter halva heatet, men det var en bra genomkörare i sanden.

Sedan har jag kört Gotland Grand National som är Sveriges största enduro tävling, man kör i tre timmar på en bana som tar ca 25 min per varv. Har kört där en gång tidigare och kunde komma bättre förbered den här gången. Jag startade i juniorklassen, men vi startar samtidigt som elitklassen. Jag ledde inför första tanksoppet då jag blev tvungen att kliva av hojen för att kissa, så jag tappade massor med tid där men jag kunde till slut sluta på en fjärde plats i min klass och elva allt som allt.

Nu är säsongen över och jag har tagit ett uppehåll för att låta kroppen läka ihop helt. Jag har kännt mig hängig och det har kännts som att kroppen inte har svarat på träningen. Nu känns det bättre och ska börja träna nu igen med MMA träning och sedan löppass. Till nästa år ska jag komma så pass förbered att jag kan känna att jag kan vinna på en dålig dag.

Mina planer för vintern är att jag vill åka iväg till Spanien, om jag får ihop pengar så jag kan dra iväg. Annars blir det ner till Holland och träna, fast dit ska jag även om jag åker till Spaninen.

Nu till den stora nyheten. Jag bytter färg och märke på cykeln och sadlar om till en Kawasaki. Yamaha har inte varit dålig på något sätt utan jag byter för att jag får en lite bättre deal av Kawasaki och helheten känns bra med Jocke Karlsson som teamchef, då han har mycket erfarenhet och kontaker han kan hjälpa mig med. Jag har en diskussion med PSE Parts om sponsring med kläder och hard parts som jag har haft i år och vart mycket nöjd med och det lutar åt att det blir dom. Lutar även åt att det blir Bridgestone som jag ska rulla på, med men inget är spikat än.

Det var lite kort om vad som händer just nu och en stund framöver.

Jag vill tacka Team mxstar.se, Bridgestone, PSE Parts, Yamaha Skandinavia, Yamaha Store Västerås och alla mina egna sponsorer för det här året och hoppas vi kan sammarbeta nästa år för att nå nya nivåer. Vi har lite planer inför nästa år för att kunna ge tillbaka lite mer till er för allt ni hjälper mig med.

Länk: kimlindstrom.com
Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top