Kawasaki Sverige storsatsar

kimlindstrom_vingaker

Kawasaki Sverige med Joakim Karlsson i spetsen storsatsar inför säsongen 2012 med två förare i varje klass, MX1, MX2 och MX-Girls

Bland annat har de knyckt åt sig vår egna Team mxstar.se förare Kim Lindström. Det är såklart något som undertecknad (Teamchef Tomas) tycker är riktigt tråkigt, teamet och Yamaha tappar en riktigt toppförare och en schysst kille. Jag får såklart trots allt önska lycka till på nya äventyr hos Kawasaki.

Utöver Kim i MX1 klassen så kommer Kawasaki att satsa på amerikanen Brandon Brady. Brandon körde i år Finspångs deltävling för RG3, men kommer nu alltså tillbaka och kör samtliga deltävlingar. Brandon kommer att fortsätta vara stationerade i USA och flyger därför endast in till SM deltävlingarna.

Även i MX2 klassen blir det en utländsk förare i form av norrmanen Remi Nyegaard, som i år endast körde en SM deltävling och det i MX1 klassen. Bredvid sig i MX2 klassen får han Alex Eriksson, som byter från KTM och Elin Manns team Regenta Racing team by Mann.

I MX-Girls klassen så stannar årets SM vinnare Sandra Adriansson kvar och hon får bredvid sig Linda Andersson, som även hon då stannar kvar på Kawasaki.

Foto: Sam Ryding, Mx-Ryding Foton

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top