Inte mycket kvar

Säsongen börjar lida mot sitt slut, tävlingarna snart över och det börjar bli mörkt för att köra på vardag kvällar. Själv tänkte jag avsluta med att köra DM på Rörken utanför Uppsala imorgon och jag har även anmält mig i Seniorklassen till Gotland Grand National. (Vi får väl se om Glenn vågar ställa upp på en utmaning).

 Har försökt ligga i med lite åkträning den senaste tiden och det är kul och har gått bra. Ska försöka hålla igång ordentligt fram till GGN och även försöka träna lite specifikt för just den tävlingen och även testa fram lite optimalare hantering av glasögon, skitig hjälm m.m. Det är mycket att tänka på inför GGN och när man åker hem från tävlingen har man massa idéer på saker att förbättra. Tyvärr är mitt minne kort, men jag ska fundera mitt mesta för att komma på allt 🙂

Går hos kirpraktor.se Magnus och kör laser på mitt vänstra knä för att jag har ont vid vissa vinklar och rörelser. Egentligen inga problem att gå, springa eller köra hoj. Jag känner av smärta när jag böjer på knät, exempelvis när jag står på knä och jobbar eller går i trappor. Jag litar på Magnus och hoppas att behandligen ska göra verkan.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top