Hur känner sig Filip Bengtsson inför VM premiären i motocross? Senaste Club MXStar Podcast har svaret

clubmxstar pod29

Får vi säga Sveriges bästa motocrossförare? Nästan tycker jag, men visst har han konkurrens av bland annat Fredrik Norén. Till helgen är det i alla fall dags för VM-premiär för Filip Bengtsson. Vilket även är premiär för Filips första fulla VM säsong. Vi kände oss absolut tvugna att ringa Filip och kolla hur han känner inför detta stora äventyr.  

Det var länge sedan det var sådant drag kring VM-serien. En stor del såklart att Villopoto är med och kör, men för oss svenskar minst lika stort att Filip Bengtsson, Anton Lundgren och Eddie Hjortmarker är med och kör.

Vi har även med Patrik Erlandsson som delar med sig av VM-tankar och VM-skvaller. Passade även på att ge honom en utmaning att ställa upp i Battle of Vikings, 3 lusingar i potten till vinnaren mellan Patrik, Ola och mig. Tyvärr kan det vara så att det krockar med tävlingar för Erlandsson jr, vi får se.

Stort tack till Honda Sverige som är samarbetspartner till detta avsnitt. Kolla in dem på http://www.hondamc.com/ och Facebook: https://www.facebook.com/HondaMotoSverige

“Honda, världens största tillverkare av motorcyklar, den obestridda ledaren inom motorcykelteknik. När du är seriös med att vinna, är Honda maskinen för dig.”

Som alltid tack till THORELLS MX som supportar det vi håller på med. Klicka in på deras hemsida, kolla vad de håller på med och kööööööööp.

Club MXStar Motocross och Enduro Podcast når ni via www.mxstar.se/podcast eller på iTunes och Stitcher, sök på Club MXStar.

Foto: Daniel Ahlgren Ahlgren Graphics Sweden 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top