Varför blir det inga TV sändningar från SM i motocross? Club MXStar Podcast försöker reda ut det hela

clubmxstar pod28

Ni kanske har sett mitt tidgare inlägg, eller på annat håll fått den tråkiga informationen att det inte blir någon fortsatt TV sändning från SM i motocross. Shortcut Media har varit på plats och filmat sedan 2012, men har nu framförallt på grund av ekonomin valt att inte köra vidare 2015.  

Målsättning från Shortcut är att var tillbaka redan till 2016, men vi kände oss tvugna att gräva lite i varför det inte blir någon sändning även i år. Det blev ett ganska långt avsnitt, men väldigt, väldigt intressant. Vi pratar med Oskar Arrenius från Shortcut Media och får deras högst viktiga åsikt. Vi pratar även med Örjan Nordling från Finspångs MS, en av de klubbar som valt att säga nej till fortsatt ekonomiskt bidrag till sändningarna. Samt vi ringer även Richard Karlsson hos AMF Årsunda, en klubb som arrangerar för andra året i rad och har varit väldigt positivt inställda till sändningarna.

Som alltid tack till THORELLS MX som supportar det vi håller på med. Klicka in på deras hemsida, kolla vad de håller på med och kööööööööp.

Club MXStar Motocross och Enduro Podcast når ni via www.mxstar.se/podcast eller på iTunes och Stitcher, sök på Club MXStar. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top