Tippa resultaten i motocross VM tillsammans med Club MXStar tipptävling

clubmxstar MXGP tipptavling

Den mesta intressanta VM-säsongen i motocross på väldigt, väldigt länge startar ikväll, med finaler från första omgången i Qatar. För att krydda på den lite drar vi självklart igång vår populära tipptävling även för motocross VM.

För er som varit med och tippat supercross de två senaste säsongerna kommer det nu se lite annorlunda ut. Vi kommer använda oss av en ny sida som heter: motodynasty.racerxonline.com.

Börja med att registrera er på sidan motodynasty.racerxonline.com, för att vi sedan ska kunna hantera en egen serie så måste ni skicka in den mailadress ni använde vid registreringen till oss. Vi lägger då upp er i vår privata serie Clubmxstar mxgp. Skicka in er mailadress till info@mxstar.se eller skicka ett meddelande till oss på Facebook: www.facebook.com/mxstarse/mxstarse

Tippar gör ni sedan på ett och samma ställe, men vi får som sagt möjlighet att sedan se resultat bara för oss anslutna till Clubmxstar mxgp serien.

Regler

Här är några saker som är bra att veta när du är påläst och klar att välja förare. När du valt serie att delta i (MXGP) så kan du även välja klass, (MXGP class) och (Mx2 class) Du kan tävla i en av dom, eller bägge två. För att vara med om chansen att vinna ett par 100% glasögon från Thorells MX måste du tippa båda klasserna.

Man kan tippa resultatet för max 22 förare i varje klass, men man behöver inte tippa alla 22 om man inte vill. Man kan välja att tippa bara vinnaren, topp tre, eller varlfritt antal förare. Du väljer helt enkelt förare i den ordningen du tror dom kommer hamna i totalen efter två körda finalheat. Värt att notera att ju fler förare du tippar, ju mer chans till att samla poäng har du. Inga minuspoäng delas ut här.

BONUS SELECTION – PLAY AT YOUR OWN RISK!
Vill man gambla lite så kan man även tippa “Pole Position” “Heat Winner” och “Holeshot” Pass på, här kan man dock förlora poäng om man väljer fel förare!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top