Filip Bengtsson SM silvermedaljör 2010

Filip Bengtsson

Nu är SM-silvret säkrat! Känns riktigt skönt, att efter en strulig start på säsongen, kunna komma tillbaka och knipa silvret. Jag tycker att jag som förare blivit mycket stabilare, och höjt min lägstanivå avsevärt.

Jag var långt ner i tabellen efter första SM’t, men har hela tiden jobbat på för att komma ikapp. Jag har haft ett oerhört stöd från hela teamet, vilket gjort det hela mycket lättare. Inför sista SM’t hade jag en marginal på 25 poäng ner till 3an. Det har varit en riktigt tuff bana idag, efter allt regn. Men det är samma bana som vi alla kör, och det är bara att försöka göra det bästa av situationen. Jag fick en bra start i första heatet, men blev rejält utträngd i startsvängen. Jag körde sedan stabilt och säkert upp mig till 8e plats i mål, vilket räckte för att säkra silvret. Jag vill tacka alla i teamet, som gjort det möjligt för mig att prestera så här pass bra. Ett extra tack till Niclas Rosén, som valt att satsa på mig, och gjort detta möjligt!

Med vänlig hälsning Filip Bengtsson US Capital Motostar Racing.

Foto: Daniel Ahlgren

Fler bilder kan hittas på UScapital.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top