Årets sista SM deltävling för Emmy Wallberg

emmy_vasteras_sondag

Emmy Wallberg avslutade säsongen med en total 8:e plats i Västerås SM deltävling.

Träning:Jag hoppade över träningen eftersom det hade spö regnat hela natten och jag kännde att jag inte hade lust att dra ut och smutsa ner mig..

Final heat 1:Jag stog i ett ytterspår och fick ett bra utsläpp och var bra med ut ur kurvan och låg på en sjätte plats de första varvet. Och Harvade runt i leran hela heatet och slutade på en åttonde plats till slut, jag var hel nöjd och siktade på en topp tio placering i nästa heat också.

Final heat 2: Jag stog även nu ganska långt ut mot yttern och lyckades komma iväg riktigt bra. Jag åkte förbi transponderslingan första gången på en sjunde plats men senare under samma varv gjorde jag en liten marksyning och var nere på en sjuttonde plats men lyckades köra upp mig till en tolfte plats och det är jag väl ganska nöjd med.
Jag slutade på en åttonde plats i total sammandraget för tävlingen och en trettonde i hela sm tabellen. Jag siktade högre en vad jag egentligen nådde men efter alla krascher och motgångar under säsongen så är jag ganska nöjd.

Jag vill passa på att tacka alla som kom och tittade och hjälpte till i vårat stora teamtält vi hade lånat för att bjuda alla sponsorer på lite mat och för att bjuda in några UMCK veteraner som var med i tältet. Måste även Gratta Glenn och Baren Baren som var med i lotteriet som man kunde vinna min motorcykel och det gjorde Baren Baren! Grattis!

Tack till ALLA som har varit med och hjälp mig under säsongen, Ingen nämnd,Ingen glömd! Hade jag inte fått erat stöd/hjälp hade jag inte varit där jag är i dag! STORT TACK

Foto: Egna och Mikael Hylander, racingpics.se

emmy_vasteras_sondag2

emmy_vasteras_sondag3

emmy_vasteras_sondag_depa

Vera vaktar Emmys pitbike
Vera vaktar Emmys pitbike

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top