Fightingträning för Kim Lindström

Kim Lindström

Har inte hört av mig på länge men det har inte hänt så mycket sen vi gjorde klart med det nya teamet. Jag har fått hem 2 st YZ Yamaha 450 F men har inte kunnat prova dom då vädret är som det är och jag köper inga dubbdäck.

Jag har börjat jobba lite på Cramo nu så man får lite pengar inför cross säsongen och sedan har jag varit på gymmet så mycket jag kan, idag har jag börjat träna MMA, för Er som inte vet så är det sådana tokiga personer som går in i en bur och slåss,men jag slåss inte utan får hjälp med fysen av tränaren och efter jul skall jag gå på det hårdare och köra tre sådana pass i veckan, idag sa tränaren att han skulle börja med en lugn träning men jag tror han ljög för det var ett tungt pass och på slutet efter 1 och1/2 timma fanns det inte mycket kvar när jag låg och skakade på golvet men nu har jag återhämtat mig så det är riktigt bra träning.

Jag räknar med att starta i den första deltävlingen i Holländska mästerskapen den 13 mars och det är inte så långt dit så jag hoppas att det blir bättre väder så man kan komma igång med åk träningen så fort som möjligt. Nu tränar jag vidare med fys och lirar lite hockey (gjorde 2 mål sist skitkul) och inväntar julen och min födelsedag den 25 december och då blir jag ju 1 år äldre och förhoppningsvis ännu klokare men det visar sig under kommande säsong.

För mina sponsorer kommer vi att ha en fest i år igen den 29 januari med mat och lite aktiviteter och jag hoppas det kommer många som har stöttat mig under säsongen. Det kommer en inbjudan per brev till sponsorerna och så hoppas jag att våra kontakter från Holland dyker upp i år igen.

Som avslutning vill jag bara hälsa alla en riktigt “GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR! och tacka alla som gör det möjligt för mig att göra det som jag tycker är det roligaste som finns “att köra motocross”. Vi hörs igen cross säsongen 2011 och då med Yamaha och nytt Team och mot nya mål.

Mvh. KIM #17 (mitt nya st.nr.2011)

Länk: kimlindstrom.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top