Crash, crash och crash

  Jag vad ska man säga 3 av 4, alltså crash i tre av dagens fyra framträdanden, klarade mig bara på träningen. Inga större grejer, men det är ju inte bra och svårt att prestera som man vill då.

 Träningen var grym med "ploppföre" runt hela banan och det kändes helt ok. Till tidskvalet öppnade sig himlen och det vräkte ned regn och hagel. Det regnade fortfarande när jag gick ut, men slutade sedan under mitt kval. Riktigt smetigt på banan, men trots det bra fäste och jag lyckades få till 4:e tid i min grupp trots att jag som sagt låg och letade småmynt en stund.

Regnet upphörde till finalerna, men när heaten drog igång blev banan ännu mer enspårig då det nästan bara gick att köra i det uppkörda idealspåret. Fick till en okey start runt 10:e plats och vi låg in en klunka från 3:e plats till min 8:e. Tyvärr ville framhjulet åt ett annat håll en mig i inbromsningen efter en lång snabb raksträck. Fick aldrig riktigt upp farten igen och det var svårt att köra om, tog mig upp till en 13:e plats.

 Banan lite bättre i final två, men även bansträckningen gjorde det svårt att köra om. Mindes Örebrobanan som riktigt, riktigt kul från 80cc karriären, men har inte samma känsla längre. Även Örebro har anammat den tråkiga nymodigheten gällande ombyggnader av banor och byggt massa stopphopp och platåer där man hoppar rakt upp i luften.

Lite sämre start i detta heat, runt 15:e plats, men det spelade inte så stor roll då jag valde att gå omkull efter endast ett fåtal kurvor. Upp snabbt men var sist i fältet och det vara bara att påbörja jakten upp i fältet. Det gick riktigt bra och var riktigt kul, tog mig tillslut upp på en 10:e plats.

Tyvärr inget nytt wildcard och vi får se hur jag ligger till i totalen inför avslutningen hos Borås i början av augusti.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top