Comeback för Kim Lindström under SM i Tomelilla

kimlindstrom_vissefjarda

Det var länge sedan jag hörde av mig själv men nu är det dags igen. Ni vet ju alla att jag varit skadad och lite illa ute efter kraschen i Finspång men nu känns det mycket bättre så nu gäller det att glömma den händelsen och fortsätta att leva ett liv som går ut på att trivas och ha roligt.

Efter smällen i Finspång så har jag funderat fram och tillbaka hur jag skall göra med livet och om jag skall fortsätta eller inte men nu har jag bestämt mig och det är det här jag vill göra och det här jag älskar. Nu kommer ju också Svemo att se över säkerheten på banorna och utrustningen för oss förare mm. för att det skall bli betydligt säkrare på banorna vilket jag ser fram emot.

Som admin informerat Er om tidigare så har jag varit på Svansta och bara testkört lite och ju bättre jag har känt mig så var jag i Kolmården för att prova lite och där körde dom ett KM i deras klubb som jag provade att ställa upp i och det gick ju bra så det blev bra placeringar med seger i båda heaten och dagen efter vardet ett stubbrace i Västerås där jag van två segrar och en andraplats.

Efter dom här körningarna så har jag gått och funderat på hur jag skulle göra till kommande SM i Tomelilla och det var lite jobbigt men kom fram till att jag kunde åka dit och prova på träningen för att se och känna om jag kunde göra mig gällande samt hur kroppen klarade av påfrestningarna. Kändes bra på träningen så jag beslutade att starta i kvalet och jag behövde inte skämas om jag skulle svänga av om jag inte orkade men även detta gick bra – kom femma i min kvalgrupp vilket var jättebra –  så det var bara att ta det lungt och prova även på Söndagens träning för att sedan känna om jag skulle åka i finalheaten.

Klubben blev överfallen av en tjock dimma som gjode att starten blev framflyttad i nästan två timmar men det blev start så småningom och när grinden fälldes i första heatet så var jag först iväg och ledde i ett halvt varv men sedan kom Tom och gick förbi och sedan kom några till men jag brydde mig inte och var då nere på en sjätte plats men slutade som femma. Jag hade inga som helst krav på mig att jag skulle jaga utan tog det hela som en träning vilket betydde att jag skulle köra på säkerhet och inte chansa och bry mig om att dom gick förbi mig och det klarade jag.

Fick en ganska bra start även i det andra heatet men det var några som kom på insidan och och jag låg omkring sjätte platsen nästan hela tiden men efter ca. 15 minuter kom krampen i armarna men jag slutade på den platsen när målflaggan föll. Jag är jättenöjd med helgen och tycker det är kul att vara tillbaka så nu är det bara att jobba vidare och ha roligt på banan. Nu skall jag köra efter min nuvarande förmåga då jag vet att jag inte är i den fysiska formen jag måste vara för att vara med och slåss i toppen.

Det är ju några tävlingar kvar på säsongen som jag hoppas kunna deltaga i och sedan får vi se till kommande år då min pappa har sagt att han inte vill vara med längre och att jag får sköta mig lite mera själv. Jag har full förståelse för han åsikter och hans ställningstagande då han har varit med vid mina två allvarliga krascher och tagit hand om mig med dom upplevelser som det blir vid sådana skador. Utan det stödet som jag haft av min familj i första hand och givetvis även dom sponsorer som stöttat mig så skulle jag inte vara där jag är idag men beslutet hur det blir med kommande säsong kommer senare. Just nu ligger jag på en total fjärde plats i SM och nu vill jag avsluta den här säsongen på ett bra sätt.

Jag hör av mig igen när jag vet något nytt. Mvh./ #17 Kim!

Länk: kimlindstrom.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top