Att sälja en hoj

 Det verkar inte vara helt lätt att sälja hoj dess dagar. Har försökt ett tag med min KXF 450 -07. Började med 46' i mars och har sedan gått via 42', 40' till nuvarande försöket på 37900:-

Trodde idag att jag åtminstonde skulle få skänka bort min hoj för 35', men inte ens det lyckades. Jag var inte med, men köparen tyckte tydlingen att det "sprutade" både vatten ur kylaren och olja ur gafflarna. Jag ska erkänna att kylaren är lagad, men hur många har inte lagat sina kylare. Jag märkte dock själv inte av att det läckte när jag hade den. Gafflarna är nyrenoverade och det hade tydligen varit lite, lite olja på dem, troligen för att den har stått sen juni. 

Hojen har funkat felfritt för mig och är enligt mig en kanon hoj som gått en säsong. Nu ska jag se över kylaren och så får vi se om det är någon som nappar framöver. Sugen på att köpa? Se annonsen här

Någon mer som känner igen sig i försäljningsproblematiken?

Tur att man har 08:an också, så att man kan åka till Södertälje och raca lite imorgon 🙂

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top