Var hamnar Tom Söderström 2014?

tomsoderstrom103

Hur ska det nu bli för Tom Söderström denna säsong i världen kring motocross? Han har lovat att släppa mer information imorgon torsdag, men jag vet hur det blir redan nu?

Eller nu överdriver jag lite, jag vet faktiskt inte, men jag tror. Jag grundar min tro på olika källor, rykten och egna tankar. Hela den här artikeln är skriven utfrån det, så ni får ha lite tolkningsutrymme när ni läser.

Jag tror att det blir en blå maskin för Tom Söderström denna säsong. Vilket kan kännas lite konstigt då han tidigare lämnat detta märke två gånger på inte så jättepopulärt sätt. Märket själva har tidigare ganska tydligt uttryckt att de aldrig kommer ha med Söderström att göra igen. Att vara blåögd får ju lite ironiskt en dubbel mening i denna historia.

Hur blir det då med kläder, får vi in mer blått där i form av finska Sinisalo? Njae jag tror inte det, Söderström skriver själv att han säljer ut gamla kläder till förmån för det nya. En något vild gissning är att det blir WAX kläder? Va, gör de crosskläder? Inte vad jag vet, men de verkar vara tajta med Tompa S och så svårt är det nog inte att klistra egen logo på lite crosskläder, kolla bara Biltema.

En inte helt galen gissning är att det blir bro-sten(en lätt översättning så har ni det) ostar  som kommer sitta runt fälgarna. De har varit med och hjälpt Tom i ur och skur länge nu.

Jaja lite cred ska han ha också den lilla (har enligt vad han själv skriver gått ner hela 25 kilo). Han är enligt mig Sveriges just nu snabbaste motocrossförare och det gör att det inte är helt otroligt att han står högst upp på pallen när säsongen är över. Ja jag tror faktiskt att Tom Söderström vinner SM guld 2014 i motocross. Det är såklart kul för alla de som kommer ställa upp att hjälpa till med hojar, kläder, delar, däck, pengar m.m. Det tråkiga är att jag tror många kommer stå där i slutet med tomma fickor och undra vad det som lovades tog vägen, lite som vanligt. Blir det återigen bara en säsong med dessa samarbetspartners och sedan tillbaka till att sladda med PW:en på någon parkering?

Vi får väl hoppas att jag har fel på allt utom SM guldet.

3 thoughts on “Var hamnar Tom Söderström 2014?”

  1. Orkar någon bry sig nuförtiden? Fantastisk förare med minus i IQ kassan. Gääääsp! Själv då? Envisa rykten säger Yamma igen för dig själv samt sågade bakbananer på Stockholmsfräsen…..må väl!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top