TV-Crossen Norrköping

Idag så var jag nere o körde 2:a deltävlingen i TV-Crossen,denna gång på Kråkvilan som banan heter (tror jag) i Norrköping.Dem hade ganska mycket strulö med framförallt fiddyklassen vilket gjorde att vi fick ca 1 h försening,innan kvalen ens börjat.Ut på kvalet o jag låg typ 13-14 i starten.I stora platån på 1:a varvet händer en lite småäcklig grej,jag ser i luften att jag av nån anledning kommer landa ca 1-2 m utanför banan vilket gjorde att min puls kom upp på ca 2000.Klara landningen i diket o åkte där 25-30 m innan jag kom upp på banan igen,körde på o fick igång åkningen bra,körde upp mig till 8 när jag helt plötsligt tyckte det bromsa ganska illa,fortsatte köra på som vanligt (idiot) vilket resulterade i att jag var av banan 2 ggr till innan jag fatta att bakbromsen inte existerade längre o jag slog av o bevaka bara så jag skulle ta mig till A final,vilket jag gjorde via en 12 plats.I finalen så var jag av plattan lite bättre och låg runt 9 plats ett bra tag innan jag tappade ork av nån anledning (brukar inte bli trött) och blev omkörd av 3 st o slutade på en 12:e plats.Jag är riktigt nöjd med det eftersom  mitt mål för dagen var en topp 15 placering.Nu är det bara ladda för nästa rejs som är i Åtvidaberg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top