Höstsäsong på gång

Som vanligt tänkte jag inför sommar och semester att nu ska det bli riktigt mycket åka av, planen var att bli några snäpp bättre och ta sig närmare toppen. Men tiden rinner iväg och vädret spelar in, det blev inte alls så mycket åkning, utan precis som tidtagare somrar mindre än vanligt.

Nu har jag i alla fall börjat komma igång och i onsdags körde jag Löhammars gräsbane race utanför Östhammar. Det gick inte riktigt så bra som jag skulle vilja, jag slutade på en 17:e plats. Det var å andra sidan rätt så bra motstånd som t.ex. Lucas Andersson, Bosse Högberg, Björn Bergman…

I helgen har jag varit på ett tre dagars träningsläger i Östhammar och det har blivit många bra träningstimmar.  Jag hoppas nu att det ska bli mycket åka i augusti och förhoppningsvis även någon tävling.

  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top