Tufft race före SM- tävlingen i motocross i Finspång

finspangms_logo

Finspångs MS kör SM deltävling i motocross på Eliantorpsbanan den 11-12 augusti och jobbar för fullt med att få allt i ordning.

PRESSMEDDELANDE. TUFFT RACE FÖRE SM-TÄVLINGEN I MOTOCROSS I FINSPÅNG

Just nu kör arrangerande Finspångs MS sitt stora race för att få allting klart inför SM i motocross på Eliantorpsbanan den 11-12 augusti. Klubben har satsat stort och bygger 200 kvm nya omklädningsrum med duschar 9 nya toaletter dopingrum, teknikrum mm. Bygglovet blev försenat och nu bygger de proffessionella hantverkarna rörmokare, snickare, golvläggare, elektriker och ventilationsmontörer tillsammans med klubbens ideellt arbetande medlemmar för att få färdigt till SM-crossen.

FMS har också satsat på nya modern avloppsanläggning samt borrat för miljövänlig bergvärme för uppvärming och varmvatten även ny vattenbrunn har borrats Byggnationen är första etappen då till hösten en ny cafeteria och nya kontor för media,jury sjukrum komer att kompletteras på ytterligare 200 kvm i de nya lokalerna.

Kampen mot klockan för att få färdigt är lika tuff som en crosstävling, för att ska få färdigt Sveriges mordernaste lokaler på Eliantorpsbanan.

Ytterligare upplysningar från vår pressvärd: Staffan Jonsson tel 070-377 1294, 0122-41294.

Länk: finspongsms.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top