Tom Söderström, vad händer?

Tom Söderström

MXSTAR.SE var på plats i MxIndoor hallen under torsdagskvällen och stötte där på Tom Söderström som var där och tränade. Det säg riktigt bra ut när Tom öste på i hallen, man kan lugnt säga att han är en av Sveriges roligaste förare att titta på, det finns få som åker med sån American style som Tom. Lugnt och säkert med fantastiskt teknik och grymma vinklingar. Vi passade på att ställa några snabba frågor om vad som är på gång för Tom och han fastnade även på lite film.

Namn: Tom Söderström
Födelsedatum: 910820, 16 år
Bor: Tyresö, Stockholm
Hoj: Yamaha 250F
Klädmärke: Thor
Glasögon: Scott

Meriter: 5:a 85cc VM. Uddevalla VM 2007, kvalade in till final på som 9:a och tog 3 VM poäng i finalen. 4:a totalt MX2 SM 2007

Hur känns det efter förra säsongens framgångar?
Det hade helt klart kunnat gått bättre, jag tränade för lite fysträning under förra säsongen, men jag är helt klart nöjd med Uddevalla VM och sista deltävlingen i SM i Tomelilla där jag tog en total 2:a plats.

Yamaha YZF 250Hur går det med träningen inför nästa säsong, vad är planerna, utomlands träning…?
Jag har ökat min träningsdos avsevärt inför denna säsong och nu tränar jag 3- 4 pass fys varje dag., jag har stor hjälp i min fysträning av Stefan Påhlsson. Jag planerar att köra supercrosstävlingen i Herning i Danmark den 8- 9 februari och förhoppningsvis blir det lite tid nere i Spanien innan säsongen drar igång.

Du fortsätter med Yamaha även denna säsong, hur känns det?
Min Yamaha 08:a fungerar kanonbra, den är bättre i chassit och lättare att hantera.

Är det du som blir Sveriges nästa stora cross stjärna?
Det kan jag inte svara på, man vet aldrig vad som händer, men jag hoppas så klart att det ska gå bra.

Vill du Tacka några speciella som hjälper dig med din satsning?
Jag vill tacka Yamaha, Öhlins, Svenska Scott, BT El, EMX, Bridgestone, Shell, Olle Ohlsson

Film med Tom in action på MxIndoor

{seyretpic id=30 align=center}

www.mxindoor.se

/Tomas, mxstar crew

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top