Teamets uppvisning klar

Folk i rörelse kring teamet

Som vi tidigare berättat var det idag dags att visa upp sig i Uppsalas största galleria Gränby Centrum. På plats var Marcus Norlén, Tomas Persson, Mattias Söder och ett antal motorcyklar, alla snyggare än någonsin och taggade att showa för besökarna. Klockan 09.00 var vi på plats och började ställa i ordning och vid tio tiden ställdes teve för visning av crossfilm som pricket på i:et på sin plats.

Det blev sedan en mycket bra dag, med många som tittade, massor av provsittningar av motorcyklar och ett och annat samtal med äldre herrar som åkt hoj för många, många år sedan.

En liten notering är att Gränby Centrum i snitt på ett år har ca 15 000 st besökare per dag, en SM deltävling i motocross ca 2000 st. Slår man ihop 2000 x 6 deltävlingar får man siffran 12 000 st besökare per år. Man skulle alltså kunna säga att vi genom en aktivitet har nått ut till fler personer på en dag än vad många inte gör på en hel SM säsong. Olika publik såklart men otroligt värdefullt för oss och våra samarbetspartners och jag kan lova er att det blir mer av liknande evenmang under säsongen.

{vimeo}4010027{/vimeo}

Mattias till höger står och pratar
Marcus ger heta tips till blivande stjärnor
Översiktsbild av hur vi stod uppställda 

Samarbetspartners

/Tomas, Team koordinator.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top