Första körningen på ny cykel

Idag körde jag hoj för första gången på väldigt länge och det på min nya Suzuki RMZ 450 -09.  Första passet gick åt till att ställa in reglage på hojen, bla kräver SCOTT Genius stövlarna viss justering av växelspak och bromspedal.  Väl injusterad gick körningen bra och det var riktigt kul att äntligen få åka på fina banor utan dubbdäck. Självklart saknas en del hojfysik och jag drog på mig några fina blåsor i händerna 🙂

Första viktiga tävlingen för mig i år bli redan 18-19 april, med Sverige cup i Hökensås. Det är inte mycket tid dit, så i påsk är det bara att ligga i med åkandet. Det lär dock inte vara några problem, så sugen som jag är. Tunga sandbanor är melodin fram till Hökensås racet!

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top