Team mxstar.se mot årets näst sista SM deltävling

Så här ser det ut om man har riktigt kul. Mustaschkamp under SM i Tibro

Så var det dags för den näst sista SM deltävlingen och denna gång enda nere i skåneland, närmare bestämt Tomelilla.

Inför de två avslutande tävlingarna ser det ut som följande för teamets förare.

Emmy Wallberg

Innan tävlingen bröts i Västerås han tjejerna köra sitt första heat och detta kommer även att räknas med i den totala SM serien. Emmy körde där till sig en mycket fin 3:e plats och 15 nya SM poäng. Frida Andersson som ligger på en total 3:e plats i SM var i Västerås en placering bakom så där tog Emmy in 2 värdefulla poäng i den totala listan. Upp till Frida och en pallplats har Emmy nu endast 9 poäng vilket gör att en total 3:e plats i SM är fullt realistiskt. För att ta sig upp på en silverplats är det ytterligare 25 poäng, så det känns som ett svårare uppdrag.

Totalställning MX-Girls har ni här

Kim Lindström

Kim låg inför Finspångs deltävling på en total 3:e plats i SM, men som ni vet var olyckan där framme redan i det första heatet. Eftersom Kim hade varvat så långt upp i fältet så fick han trots att han inte tog sig i mål på sitt sista varv med sig 7 poäng från det första heatet. Tävlingen i Västerås ställdes in innan MX1 klassen han köra sådär tappade inte Kim några ytterligare poäng. Totalt ligger Kim nu på en 6:e plats, med 22 poäng upp till 3:e plats och ytterligare 13 poäng upp till silver.

Kim har efter skadan fått klartecken att köra och har även nu i helgen innan SM hunnit med att vinna heat i ett KM och även i ett stubbrace. Efter den tuffa crashen och operation känner sig Kim lång ifrån återställd fysiskt och det är osäkert om han kommer till start i Tomelilla.

Totalställning MX1 har ni här

Sebastian Lorenz

Sebastian har rört sig precis utanför topp tio under säsongen och har två 12:e placeringar som bästa resultat. Körning under kvalheaten har dock visat att han hör hemma inom topp 10 och det finns fyra heat kvar att köra för. Totalt ligger Sebastian på en 16:e plats och har 18 poäng upp till en 10:e plats totalt.

Totalställning MX2 har ni här

Tomas Persson

Den så kallade teamchefen kommer inte till start i Tomelilla heller. Den första SM säsongen i livet har inneburit endast 15 timmar på cykel och det lutar åt att ska det bli något får det bli säsongen 2012. Kul har jag haft ändå och jag vill passa på att tacka alla som hjälper teamet och våra förare. Ni är alla helt ovärderliga och jag hoppas att vi får en bra avslutning på säsongen och ett fortsatt bra samarbete 2012.

Tack till: Yamaha Motor Scandinavia, Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Bridgestone, Yamalube, Kumlin Suspension.

Text & Dekor, Baren Baren, El-Ljus, Meca, Finmekaniska Racing, Acrapovic, AllRight, JL Bygg & Sandering, Alina Systems, Slangserice i Uppsala AB, Uppländska Berg, UMCK Veteranerna, Hallman Trading, Lindvalls Kaffe, Racing Pics, ICA Nära Folkes Livs, Järnia SkadeRehab, Söders Måleri

loggor640x480

loggor640x480_main

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top