Tävla och vinn spelet Mad Skills Motocross

Mad Skills Motocross Tävling

SM i motocross drar snart igång och för oss som inte får vara med och tävla där kör vi istället en racingtävling här på mxstar.se

För att vara med i tävlingen går du in på www.madskillsmotocross.com och laddar ner en demoversion av spelet. Tävlingen går sedan ut på att köra banan “Andover” så fort som möjligt. Jag har själv just nu kört den på 1.07.90, en tid som många bör kunna slå. Tävlingen pågår fram till måndag 19 april kl 24.00.

UPPDATERING AV REGLER!

Det har smugit sig in en liten orättvisa i vår Mad Skills Motocross tävling och vi kommer därför att justera tävlingen lite. 

Beroende på när man laddat ner demo till spelet på www.madskillsmotocross.com har man haft eller inte haft möjligheten att använda sig av “Jumparoon” power up funktionen. En funktion som gör att man kan använda sig av en boost funktion när man kör spelet.

Vi kommer på grund av detta att köra två tävlingar, en där man får köra med “Jumparoon” power up funktionen och en där man inte tillåts att använda denna. Vi kommer att dela ut priser till de tre snabbaste tiderna i båda varianterna och förlänger tävlingen till måndag 19 april kl. 24.00. Se uppdaterade instruktioner nedan.

Vinst: De tre bästa tiderna i båda tävlingsvarianterna när tävlingen är över får varsin fullversion av spelet Mad Skills Motocross. Endast en vinst till varje person.

Bevis på tid: Genom att trycka F11 tar du en bild av skärmen, bilden sparas under Mina dokument och mappen Mad Skills Motocross, den bilden skall sparas som mxstar_förnamn_efternamn. För er som använder power up funktionen “Jumparoon” spara filen som  NO_JUMP_mxstar_förnamn_efternamn.

Tävlingsbidrags skickas till: info@mxstar.se ,namn, personnummer och tid skall stå i mailet och skärmdump skall bifogas.

Fusk: Vid misstanke om fusk kommer vi begära reprisfil från deltagare. Vi har möjlighet att kolla om ni använt er av “Jumparoon” eller ej.

Lycka till!

Skicka in era tider igen med rätt filnamn

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top