Stukning efter innebandy!

Jaha, då har man börjat med vinterfys.
Det började bra med lite hinderbana, vi körde sit-ups, armhävningar m.m.
Vi skulle avsluta med innebandy den sista timmen och i sista matchen trampade jag på någons klubblad och trampade snett och då menar jag riktigt snett, hela foten vek sig.

Jag linkade av banan, åkte hem där jag tog av mig sko och strumpa och blev mäkta förvånad när jag såg att ankeln var lika stor som en tennisboll.
Ringde akuten, men som alla vet är sjukvården idag irreterande långsam, jag fick inte komma in utan fick tid på vårdcentralen idag kl 1030. På vårdcenraken konstaterade man att jag ändå fick åka till sjukhus för röntgen.
Finns det nåt värre än all väntan på sjukhus, sååå tröttsamt.
Man hittade inget brott eller sprickor till 99% säkerhet, däremot var det mycket flisor som saknades från tidigare småolyckor. Jag fick konstaterat att det var en rejäl stukning, men blir dett inte bättre skulle jag höra av mig.

Fan säger jag bara, trots att det är bra att det hände nu och inte mitt i säsongen är det aldrig kul. Nu tappar man kondition och missar det lilla man kan köra på bana. En stukning kan ju vara värre än vad ett brott är. Nu hoppas jag att det läker fort och fint så man kan köra vinterträning igen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top