Startnummer för Team mxstar.se

Tomas Persson Luciaracet Haninge

Nog för att jag redan visste, men nu har Svemo officiellt släppt startnummer inför nästa års SM serie.

Vi hade en ambition att åtminstonde följa något mönster gällande startnummer i teamet och Peter Isgren på Svemo var mycket behjälplig och hjälpte oss styra upp följande.

17 Kim Lindström
17 Emmy Wallberg
117 Sebastian Lorenz
317 Tomas Persson

Nummer 17 får med andra ord bli vårat lycka nummer nästa säsong och åtminstone såhär på söndag kvällen känns det helt rätt och vad ska väl ändra på den känslan.

I övrigt så rullar det på mestadels med fysträning för teamets förare. Kim Lindström är fortfarande kvar hemma i Sverige och spelar en hel del hockey som träning, men inom kort bär det av på en första tur ned till Holland. Sebastian Lorenz kör på för fullt på crossgymnasiet i Tibro och har kört en hel del hoj på en mindre träningsbana och även hunnit med några mil ute i spåren med skidlaggen. Emmy har snöat in på att hon även vill testa att köra enduro och har därför snöspårskittat stövlarna och varit ut och dragit lite i en slinga vi har utanför Uppsala. För skrivande själv, Tomas Persson har jag kommit igång lite mer med fysträningen och även jag var ut en kortis och testade laggen. Körde även en endurotävling i helgen, strax över två timmar snöspår var helt klart jobbigt.

/Teamchief nr 317

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top