Ett tag sen

Nu var det bra längesen jag skrev här. Vad har hänt?

Inte  mycket, var ute och åkte lite hoj i skoterspåret i söndags, vilket gick skitabra till stugan vi åkte till men sen blev det löst i spåret och hojen åkte rakt igenom och lilla jag var så förbannad och arg så jag visste inte vad jag skulle göra. Hur mycket jag än skrek och drog i cykeln så sjönk jag bara mera. Pappa ville inte ens hjälpa mig sista gången jag körde fast för han såg hur förbannad jag var!

På lördag bär det av mot lelles, då ska det handlas. 🙂 Längtar som en tok, ska köpa mig lite skydd, nya stövlar och kanske en ny hjälm, sen så blir det väl lit mera grejer när man kommer fram.

Idag spärra jag mitt bankkort också, fick nå kusligt mail om att jag har betalat en euro och sen att det ska dras 99 euro till. Så jag spärra skiten. Man vet ju aldrig, det kan ju vara bullshit också men jag våga inte chansa.  Så nu kommer det se ut som att jag är en pappapröjsar unge på lördag men jag har fört över pengar till hans kort:)

Vad händer ikväll då? Ska fortsätta spela lite the sims tror jag. Har ju inget annat att göra, har förresten inte gjort många knop idag pga att det är min lediga dag. Och det är så en ledig dag ska spenderas!

Ha det bäst! KUNG

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top