SC Nynäshamn

I helgen gästade jag Nynäshamn för ytterligare en deltävling i Stockholmscrossen. Kände mig på riktigt bra åkhumör och såg fram emot att köra.

Startträningen i veckan hade givit lite resultat och jag var fint med in i första kurvan på kvalheatet. Sen rullade det på helt ok, banan var fin och snabb så det var rätt jobbigt i armarna. Rullade i mål som 5:a och en trygg A- final plats.

Lagom till vi skulle rulla ut för final så öppnade sig himlen och det riktigt vräkte ned. Det lugnade sig lite till vi skulle rulla ut på grinden vilket underlättade lite för stunden. Sen började det regna igen och gjorde så under större delen av finalheatet. En i botten hård jordbana kan ju bara bli på ett sätt när det kommer en rejäl regnskur, med andra ord såphal. Trots att jag nästan är värsta elitföraren med i stort sätt obegränsad budget för årets hojsäsong körde jag på begade däck och det straffade sig lite när regnet kom. Sladdade runt som bambi, men tog mig i mål på en 9:e plats och är hyfsat nöjd med det. Gjorde en skön blockpass på nr 589 Dennis Lindqvist några kurvor före mål vilket gav lite extra ljus över finalen.

I veckan ska det laddas för nästa Sverigecup som går av stapeln i Njurunda 5 juni, då jävlar SKA jag ha ett wildcard.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top