Sebastian Lorenz hemma från Italien träning

Sebastian Lorenz

Sebastian Lorenz har precis kommit hem från två veckor i Italien tillsammans med crossgymnasiet i Tibro.

Då var man hemma efter två veckors träning i Italien. Vi började vår träning på Italiens vm-bana Mantova. Vädret var kanon, inge snö, inga dubbdäck och banan såg grym ut. Det pirrade i hela kroppen att få köra på barmark igen! Första dagen började vi ganska lugnt med några kortare pass för att komma in i sommar underlaget. Nästa dag körde vi också på Mantova, det var inte så många lokala förare som körde den dagen så då ägnade vi oss mest åt teknik.

 Sedan körde vi på flera stenhårda och bakiga banor. Där det fanns mycket att träna på! På en bana var det säkert 100m mark skillnad. Riktigt grymt! Vi hade teori om fjädring vid banan Castel San Pietro som Matte Fält höll i. Han jobbar med fjädring på ktm. Den dagen testade vi mycket med fjädring, det var väldigt lärorikt.

En bana som jag tyckte väldigt mycket om var Rivarolo. Klockrent fäste och goa spår i kurvorna. Den dagen vi var i Rivarolo hade vi hjälp av en italensk tränare som har varit 4:a i 125cc VM. Tomas Traversini.

Det har varit väldigt lärorikt läger med många varierande banor. Det har varit riktigt kul. Nu längtar man bara till säsongen kickar igång. Vill också passa på att tacka Pappa Niklas, Berndt, mxstar.se, Yamaha Motor Scandinavia, Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Bridgestone, Kumlin Suspension och alla som stöttar mig att få göra det roligaste jag vet, köra motocross!!!

sebastianlorenz_italien5

sebastianlorenz_italien4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top