Rapport Kim Lindström från VM äventyret i Holland, Lierop

kimlindstrom_vissefjarda2012

Kim Lindström tog återigen chansen att köra VM och denna gång i Lierop i Holland.

Kims egna rapport

På fredagen regnade det massor och jag trode det skulle bli muddrace men på lördagen var det strålande sol och banan började torka upp men var väldigt tungkörd. Kändes sådär på träningarna och kvalet då det är länge sen jag körde så tung och djup sand och kunde inte hitta det riktiga flytet, i kvalheatet gjorde jag en dålig start från utsidan men kämpade på och jag kom imål som 19 gubbe vilket jag inte var nöjd med.

På söndagen hade de inte gjort något med banan utan bara vattnat så banan var väldigt tung på träningen. I första heatet så var det en ok start från min position men sen tappade jag massor på första varvet och hittade inte alls flytet som man måstge ha när det är så tungkört och slagit, men jag kämpade på och kunde köra upp mig till 20e och få en pinne med mig men jag var helt slut.

Till andra heatet så såg jag att det skulle bli väldigt jobbigt att köra då banan var ännu mer sönderkörd. Jag gjorde en dålig start men kunde hitta ett bra flyt på första varvet och låg runt 19e när jag kom ut från skogen men innan jag hann köra ett varv så slog jag i foten igen och det vara bara att vika av. Tråkigt att behöva bryta men foten höll helt enkelt inte för att ta stryk, utan jag valde att bryta.

Hittade inte farten och det flytet som man behöver för att köra i den djupa och slagiga sanden och det tog för mycket på krafterna att vara nere och vända i varje håla.
Nu blir det att vila foten för att försöka få den helt till SM och sedan lag VM.

Tack för allt stöd den här helgen!

Kim

Länk: kimlindstrom.com

Foto: Mangus Karlsson, mxpress.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top