Rapport från Filip Thuresson

Filip Thuresson

En liten rapport från ADAC i Ried im Innkreis Vi kom på fredag och solen sken från klarblå himmel, på kvällen var det ett väldigt åskväder med regn.

På lördag morgon sken solen igen, träningen gick bra. Sedan var det dags för kvalheat där jag var snabbast i min grupp. Alla tre från Suzuki International Junior team var i samma kvalgrupp. Roczen var tvåa och Jörgensen fyra. När B-finalen skulle börja så blev det oväder igen, det regande ca: 80 mm på en timme.

Söndag: det var mulet och regnet hängde i luften. Jag var snabbast på träningen. I första finalen hamnade jag i en startvurpa och var ur startsvängen som 32:a jag arbetade mig uppåt och slutade som tvåa 7 sek efter Roczen, Jörgensen blev trea.

I andra finalen gick starten bättre, jag var trea ur startböjen och körde snabbt upp mig i ledningen, men efter halva heatet kom Roczen tillbaka och drog ifrån med ca 50 meter, men sen när det var 4 varv kvar satte jag in en attack och tog tillbaka ledningen som jag sen höll heatet ut. Roczen blev tvåa och Jörgensen trea.

En mycket bra dag jag totalvann och fyllde 17 år

/filipthuresson.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top