PSEPARTS delas i två – hårdsatsar på hard parts och nya varumärken

matte

 

Tio år efter att Martin och Kasper Leth Christensen startade distributionsbolaget PSEPARTS väljer bröderna att dela företaget i två. En uppdelning som anses nödvändig för att till fullo kunna fokusera och satsa på varje enskilt varumärke. 

– När PSEPARTS startade var målet att skapa ett bolag med ett produktsortiment bestående av hard parts och kläder inom MX kategorin, något vi fortfarande tror på, säger Martin L Christensen och fortsätter;
– Kasper har alltid haft ett stort och passionerat intresse för FOX och SHIFT varpå det faller sig naturligt att han blir vd för det egna bolaget FHN ApS samtidigt som jag och Mats Andersson blir ny ledarduo i PSEPARTS.

Uppdelningen inträffade den 8 april och PSEPARTS är redan i full gång med kommande satsningar på nya varumärken både inom hard parts och personlig utrustning.

– Den här förändringen är mycket positiv för våra nysatsningar där vi redan nu har flera nya varumärken klara, JT racing på kläder, 100% på glasögon och Xtrig, Hammerhead och AXP på hard parts, säger försäljnings- och marknadsföringsansvarig Mats Andersson och fortsätter;

– Och i dagsläget förhandlar vi med många fler spännande varumärken både på personlig utrustning och på hard parts, samtidigt som vi skickar ut en ny katalog och lanserar en ny innehållsrik hemsida med lättåtkomlig information och nya funktioner.

Mvh

Mats Andersson,VD & Försäljningsansvarig

Martin
Martin L Christensen, Ägare & Produktansvarig
 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top