Östra Open premiär Sala

Så var det äntligen dags, till skillnad mot de två tidigare inställda tävlingarna på grund av den extrema kylan var det idag riktigt behagligt väder. Sala bjöd på ett rejält snöspår hela varvet runt, men det var fint uppkört så det var riktigt fin snöspårsåka.

Har varit ut och fusktränat lite för att komma in i vinterendurokörningen och det har känts riktigt bra, men det är alltid svårt att veta var man står sig tävlingsmässigt. Idag skulle vi dock få svar på det tänkte jag.

Nu blev det lite si och så med det, då jag i slutet på det andra varvet tappade kedjan och insåg att jag mosat till kedjestyraren i bak så pass att det inte gick att köra vidare. La på kedjan och kom 2 meter så hoppade den av igen, testade fem gånger sedan gav jag upp. Bara att knalla till depån hämta verktyg, skruva bort aluminiumstyraren och sen köra ett varv till.

Innan det började strula så kändes det helt ok och jag låg nog runt topp fem någonstans och det är jag rätt nöjd med. Gör lite för mycket småmisstag, tippar omkull ibland, hamnar utanför spåret, men överlag känns farten ok.

Nya tag till Enköping kommand helgen, som jag hoppas ska bli så snabb och bra som alla säger.

/Tomas, #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top