Östra Open Botkyrka

IMG_0119

Då var det dags igen! Östra open skulle gästa Botkyrka MK spår, dagen till ära så skulle vi bjudas på denna vinterns finaste spår! Lät ju helt underbart, eftersom jag jag inte åkte norrköping förra helgen så lät ju detta som en kanon dag, Norrköpings spår var tydligen hur kul och fint som helst!! Peter Viberg sa som vanligt att det var en stekar slinga! Det var det alldeles säkert, men jag är då fan ingen stekare!!!

Denna tävling var den sista Enduro tävling jag ställer upp i! Kanske för evigt men iallafall denna vinter. Snöspår är alldeles för svårt för mig, klart det blir bättre om man tränar på skiten, men det är så jäkla tråkigt så jag finner inget nöje att åka detta skit! Men stor eloge till alla dessa hjältar som verkar åka lika pottigt som mig, men som har någon inre röst som gör att dom hittar motivation så att dom åker klart ett sånt här race! Själv så åkte jag inte ens hela första varvet! Så vek är jag 🙂
Fullständiga resultat listor hittar ni på www.svenduro.se
1266092856_resized

Här kommer lite film iallafall!

//Peter

{youtube}j0RRuTtyRXU{/youtube}

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top