mxstar.se rapporterar direkt från lag VM i Lommel

mxstarlogo_mxon2012

Jovisst nu är det klart att vi kommer vara på plats i Lommel under helgens Motocross of Nations och det kommer bli riktigt grymt.

Vi kommer även att hjälpa Svemo med rapportering från det svenska laget, så kika in här på sidan för att få den senaste uppdateringen om vad som händer och sker. Rapporter dyker även upp på svemo.se.

Målsättningen är att försöka rapportera löpande på enklast möjliga sätt, så det kommer troligen bli en hel del via Twitter och Instagram. För er som själva använder Twitter eller Instagram, se till att lägga till mig för att få uppdateringar, @mxstar_se. Är ni på plats och själva lägger ut information tagga då #mxonsweden så kan vi följa varandras äventyr. Det kommer även gå att följa dessa två flöden här på mxstar.se Jag vet hur det brukar kunna vara med mobiltäckning på tillställningar med mycket folk, så det är svårt att garantera hur mycket jag kommer kunna rapportera, men vi kör så gott det går.

Ska även försöka jaga våra svenska stjärnor med lite filmade intervjuer, så att ni kan se deras vackra nunor och höra deras lena stämmor. Dessa kommer hamna på vårt Youtube konto www.youtube.com/pobeln, men även länkas på Twitter och här på sidan.

Kommentera gärna här och löpande under helgen vad ni vill ha för information, vilka frågor vi ska ställa till våra svenska förare eller ge oss bara idiotiska uppdrag att utföra. Vi kör på så gott vi kan och lovar att göra det med glimten i ögat som alltid.

Följ oss på Twitter, mxstar_se

Följ oss på Instagram, mxstar_se, #mxonsweden

Följ oss på Facebook.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top