mxstar.se 2010 är här

mxstar.se

Nu äntligen är den nya sidan uppe och förhoppningsvis ska den vara till glädje för alla. Det är mycket som är nytt både på ytan och bakom. Det alla inte vet och kanske även inte är speciellt intresserade av är att sidan är omgjort även i grunden. Allt för att passa en modern hemsida och göra det enkelt för oss att lägga till nya funktioner framöver. Självklart kanske inte allt fungerar som det är tänkt nu i början, men vi kommer jobba hårt på att åtgärda och förbättra sidan. Hör gärna av er med synpunkter, ris, ros, buggar m.m.

Design
Som ni ser är designen helt ny och går nu i lite ljusare färger än tidigare, det gör förhoppningsvis sidan lite behagligare att titta på. Mycket av informationen från gamla sidan finns med även nu, men kanske på ett annat sätt och annan plats. Återigen hör av er om det är något ni tycker ligger på fel ställe eller ska framhävas mer

Community
Mest nyheter finns nog på community delen, den del där ni användare kan dela med er av information till varandra. Det är nu lättare att följa vad alla gör på sidan. Om någon skriver något, lägger in bilder, filmer så syns det i flödet under community delen. Det gör att det blir roligare att dela med sig av information och fler personer kommer se det ni gör.

Vi kommer snart att presentera en tävling med ett grymt pris till den mest aktiva medlemmen. Det mesta av det ni gör under community delen generar poäng och den som har mest poäng ett givet datum framöver kommer att vinna priset. Exempelvis får man 1 poäng för att ladda upp en bild, 1 poäng för en status uppdatering, 1 poäng för att ladda upp en profilbild m.m. Börja samla poäng redan nu, dessa behåller ni när tävlingen drar igång.

Nu hoppas jag verkligen att alla ska gilla den nya sidan och att vi kan fortsätta att gemensamt bygga vidare på mxstar.se.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top