MX Indoor premiär

Idag var det premiärkörning på MX Indoor för mig denna säsong och det kändes helt ok. Banan förra året var riktigt bra och årets ombyggnad gjorde åtminstonde inte mig besviken. Det går att få riktigt bra flyt varvet runt och det är bland det viktigaste tycker jag.

 Jobbigt är det också, fick kramkänning i armen och blev helt skakig när jag rakade mig nyss (Var nog tur att jag använde rakapparaten denna gång) Bättre intervallpass på hoj än att åka i hallen är svårt att få till.

Fick till det mesta på banan utom den stora trippeln (dubbeln) i mitten. Den är inte större än förra året och då hoppade jag, så det ska nog släppa nästa gång.

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top